Paigaldus

Meie asjatundlik meeskond on pühendunud teie sõiduki nähtavuse viimisele uuele tasemele, tagades, et see mitte ainult ei vasta kõikidele ohutusstandarditele, vaid aitab teid ka liikluses silmapaistvamaks muuta. Meie lähenemine vilkurite paigaldamisel keskendub peamiselt sõiduki nähtavuse ja ohutuse optimeerimisele, kuid seejuures ei unusta me stiili ja professionaalsust. Kui teie visiooniks on sõiduki ohutumaks muutmine, et see vastaks täpselt teie vajadustele, on meie meeskond valmis kuulama ja teie soove ellu viima. Töötame teiega käsikäes, et paigaldada tooted, mis ei ületa mitte ainult teie ootusi, vaid ka kõiki ohutusstandardeid.

Alarmsõidukid

Kui otsite usaldusväärset paigaldusteenust alarmsõidukitele, siis meie pakume just seda, mida vajate. Meie juhatuse liige, kellel on aastatepikkune kogemus alarmsõiduki juhina, vabatahtliku päästja ja lennupäästjana, teab täpselt, mida alarmsõidukid vajavad. Ta mõistab, et ohutus on esmatähtis ja et alarmsõidukites ei tohiks järeleandmisi teha. Meie projektide puhul ei panda asju lihtsalt suvaliselt paika; iga detail on hoolikalt läbimõeldud, et tagada juhtidele võimalikult lihtne ja efektiivne töökeskkond. Vilkur.eu kasutab oma paigaldustes ainult kõige kvaliteetsemaid materjale, et vältida olukordi, kus alarmsüsteemid ei tööta korrektselt, tagades sellega kiire ja tõhusa reageerimise igasugustele sündmustele.

Kollased vilkurid

Kollased vilkurid mängivad tihti kriitilist rolli teie ohutuse tagamisel. Meie paigaldusteenus võtab arvesse mitte ainult sõidukite tüüpi, vaid ka nende peamist kasutusvaldkonda ja asukohta. See tagab, et valime teie sõidukile just need märgutuled ja vilkurid, mis on teie vajadustele kõige sobivamad. Oluline on arvestada nii võimust, suurust kui ka valgustugevust, kuna need tegurid võivad olla olukorra lahendamisel määrava tähtsusega.

  • Vilkurite, märgutulede ja sireenide paigaldus

    Meie soov oleks parandada Eesti liikluse ohutust läbi kvaliteetselt paigaldatud märgutuledega operatiivsõidukitele ja töömasinatele ning seda koos üliprofessionaalse ja töökindla tehnikaga antud segmendis.

  • Töö- ja kaugtulede paigaldus

    Vastavalt kliendi soovile saame paigaldada sõidukitele töötuled või ette kaugtuled, samuti saame integreerida märgutuled ja töötuled samaks, kasutades märgutuledel kahevärvilisi LED tulesi. Küsi täpsemalt!

  • Erilahenduste paigaldus

    Vastvalt kliendi soovidele saame ka paigaldada sõidukitesse näiteks: raadiojaamad, inverterid, arvutid, ekraanid jne. Meie tehnik on läbinud autoehituse väljaõppe ning omab laialdasi teadmisi operatiivtehnika valdkonnas.

Märgutulede ja vilkurite ülesanne on tõmmata endile tähelepanu ja sel moel tõsta Sinu ja teiste liiklejate turvalisust, et jõuaksite õhtuks kenasti koju.

Turul liigub palju ebaefektiivset kaupa ning ebaprofessionaalet paigaldustööd.

Turvalisus ei tohi olla kokkuhoiukoht! Vali kiire, kvaliteetne ja taskukohane töö.

Võta meiega julgelt ühendust ja räägime täpsemalt!

Võta ühendust!